Ödemiş Ortaokulu

Vizyon: Ülkemizi Atatürk ilke ve İnkılapları rehberliğinde çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak, Bu amaçla okulumuzun eğitim,öğretim,bilim,sanat,spor ve kültür merkezi olmasını sağlamak, Türkiye´mizi her alanda temsil edebilecek yetenekte bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz Ödemiş Ortaokulu olarak geçmişten aldığımız güçle, öğrencilerimizigeleceğe en iyi şekilde hazırlamak için buradayız.Biz öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkan,araştırmacı, sorgulayan,demokrasiyi benimseyen, özgüveni yüksek, iletişime açık , sorumluluk alabilen,üretken, hoşgörülü,dürüst,sevgiyi ve saygıyı ilişkilerinde var eden, çağın gereklerine ayak uyduran bilgiye ulaşma yollarını bilen ,ulusal değerlere sahip evrensel değerlere,duyarlı bilinçli bireyler olması için buradayız.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı Grup: 07:20 - 13:50 Öğleci Grup : 14:00 - 19:30
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Koşu,atletizm,futbol,voleybol ve basketbol kurslarımız ile öğrencilerimizi sportif faaliyetlere yönlendiriyoruz.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak,e-Twinning,Codeweek,Scratch Cup,Bilge Kunduz,Siber zeka gibi çeşitli bilimsel yarışma ve çalışmalara katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları: e-Twinning Scratch Cup Bilge Kunduz Siber zeka
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-Twinning
Diğer Hususlar: Okulumuzda 500 adet kitap bulunmaktadır.

WEB - https://odemisortaokulu.meb.k12.tr

Adres - İnönü Mah. Lise Cad. No8 İzmir/Ödemiş